Möbler och inredning för hotell

Många av oss tycker att det är trevligt att få ta in på ett hotell och lyxa till det för någon natt. Andra bor på hotell med jämna mellanrum på grund av sitt arbete och kanske blir ganska van och tycker inte det är så märkvärdigt med ett hotellrum. Det kan ligga mycket arbete bakom en hotellinredning, allt från skisser till ritningar och utförandet av inredningen.

Att inreda och möblera upp hotell har PMI Hotellinteriör gjort sedan 2007, PMI är ett företag med rötterna i Örnsköldsviks kommun. Närmare bestämt Långviksmon ett mindre samhälle med många företagsamma människor. Innan 2007 så arbetade möbelföretaget Stegbo Möbler med offentlig inredning och då även en del hotellinredning. Utvecklingen har varit positivt med offentligt inredning och 2007 så bildades PMIAB som i dagligt tal benämns PMI Hotellinteriör.

Uppdragen för PMI är skiftande och kan vara allt från ett mindre hotell till stora city hotell. Företaget kan ta på sig allt från renovering till färdig inredning. Det kan också vara fråga om att inreda enstaka hotellrum. Inget är för svårt utan det mesta går att lösa. Med riktigt bra lösningar för olika typer av hotell så kan den som behöver en pålitlig inredare kontakta PMI Hotellinteriör. En klurig detalj som företaget själva tagit fram är sängskåpet Capacity bed för små rum som behöver en extra bädd.

PMI Hotellinteriör ett företag med rötterna i den Ångermanländska myllan som levererar inredning och möbler till hotell runt om i Sverige och resterande nordiska länder.