Inredningstips: fyll ett rum

Utan någon bakomliggande tanke när det kommer till ett rums inredning så är det lätt att det skenar iväg ordentligt och tillslut bara blir en himla röra. Tricket är att först fundera över de stora elementen och att sedan arbeta sig ner mot allt mindre och mindre inredningsdetaljer, som på så vis får en bra grund att stå på!

För den som verkligen vill få till en snygg rumsinredning så är det inte bara att köra på, det krävs även en viss eftertanke. Okej, vissa har naturligtvis en större känsla för detta än andra, men rent generellt så ligger det åtminstone till på detta vis.

Det enklaste när det kommer till att inreda ett rum är att börja från grunden, med alla de större möblemangen och sådant som mattor först. Man kan se det lite som ett stort canvas som man sedan kan fortsätta fylla med färg (i detta fall inredningsprylar) tills dess att tavlan slutligen känns färdig. Med detta tänkesätt blir det dessutom betydligt enklare om du vid ett senare tillfälle skulle vilja stuva om en aning, då du som sagt har en bra grund att utgå ifrån.

Ja, med lite struktur blir det helt enkelt lättare att generera ett bra resultat, men låt heller inte kreativiteten gå förlorad. Som vanligt handlar inredning om balans och känsla tätt svingades hand i hand, för att verkligen få till en magnifik rumsinredning. Vi är säkra på att du kommer lyckas bra bara du ger dig den på att få det att hända!