Bygg din egen soffa

Soffan har en väldigt central plats i ett hem. Därför är det viktigt att den passar ihop med inredningen och skapar en mysig och inbjudande känsla. Att bygga din egen soffa är ett garanterat sätt att få precis det du letar efter. Du kan välja färg och form samt storlek och material. På så sätt kan du skapa en soffa som passar just dig och din inredning.

Hur du väljer rätt

Det första du bör tänka på är hur din nya soffa passar in med din existerande inredning. Om du bygger den själv kommer du att få precis den storlek du letar efter. Modet varierar så klart år efter år, så det kan vara bra att välja en klassisk design och färg ifall detta är viktigt för dig. Om den inte längre passar din stil kan du alltid lämna in den för omklädning.

Inredningens konst

Inredning kan vara svårt då det gäller att vara medveten om trender och kunna identifiera din personliga stil. En personlig soffa kan kompletteras med färgglada kuddar och intressanta mönster och färger på gardinerna. Byggbara soffor blir allt vanligare och detta kan vara lösning för just dig. De är ofta moderna och kan passa bra med både gammalt och nytt, så det är bara att låta kreativiteten flöda.